Leovegas

Bezorging

Wanner je bij ons meubels koopt dan worden deze door ons gratis bij je thuis bezorgd. Hiervoor maken wij gebruik van een aantal busjes waar de meubels prima in passen en zorgen we erop deze manier voor dat de meubels niet beschadigen tijdens het vervoer. Voorheen deden we de bezorging met een transportbedrijf waar we helaas een aantal keren een nare ervaring mee hadden gehad en we besloten zelf een aantal busjes aan te schaffen voor het vervoer van onze goederen. Deze busjes zijn bestemt voor zowel de bezorging als voor de verzameling van alle spullen die wij in Kleinhoon verkopen.

Eerst dachten we een aankoop van deze busjes te doen om er voor te zorgen dat we er altijd een voor de deur hebben staan wanneer dat nodig mocht zijn, echter de prijzen hiervan gingen ons ver boven het hoofd en zijn we opzoek gegaan naar een leasemaatschappij. Een private lease was voor ons de beste optie omdat wij de busjes niet alleen voor onze winkel gebruiken maar ook privé dus dat was voor ons een uitkomst. Op deze manier kunnen we nu gebruik maken van een aantal busjes voor een vast maandelijks bedrag zonder ons verder zorgen te hoeven maken over belastingen en verzekeringen. Na afloop van de leaseperiode kunnen we de busjes dan weer inruilen voor een nieuwer model wat dus betekent dat we altijd over een optimaal vervoer beschikken voor de bezorging en verzameling van onze artikelen.

Doordat wij over onze eigen busjes beschikken zijn we dus ook in staat de spullen snel te leveren. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur dan krijgt u ze van ons de volgende dag kosteloos bij u thuis bezorgd. Wil je de meubels dezelfde dag nog geleverd hebben? Dat kan natuurlijk ook maar hiervoor zijn er echter wel kosten aan verbonden. Voor meer informatie hierover kun je telefonisch contact met ons opnemen.