Z8 kinderkleding

Kleinhoon vintage

Welkom bij Kleinhoon. De snuffelwinkel waar je alleen maar tweedehandse brocante spullen kunt vinden van meubels tot allerlei accessoires en kleding. Bij Kleinhoon kun je honderden artikelen vinden met een verleden. Op deze manier kun je dan spullen van toen stijlvol combineren met spullen van nu, dit geld voor zowel het inrichten van je huis als de kleding die je draagt. Bij Kleinhoon zijn we in het bezit van een groot assortiment vintage spullen die we constant aanvullen met nieuwe vondsten en daarvoor gaan we regelmatig op pad in binnen- en buitenland en kun je bij ons je hartje ophalen met leuke dingen die afkomstig zijn uit alle hoeken van Europa.

Vintage meubelen zijn tegenwoordig hip en steeds meer mensen komen dan ook vaak een kijkje nemen in onze winkel. De spullen die wij verkopen mogen dan wel tweehands zijn maar worden door ons zorgvuldig uitgezocht om te voorkomen dat ze kapot of ernstig beschadigt zijn. Je kunt vintage spullen evenals kleding heel mooi combineren met de actuele moderne trends wat dus inhoud dat een mooie vintage kast prima bij een modern interieur past evenals dat een levi´s broek fantastisch aansluit op een mooie moderne bloes of trui. Loop dus gerust eens bij ons binnen en bekijk ons enorme assortiment aan spullen die ongetwijfeld herinneringen bij je op zullen brengen.Z8 kinderkleding

In onze winkel op de Karel Appellaan 24 in Utrecht vindt je topkwaliteit gebruikte meubels en vintage meubelen in uiteenlopende stijlen die we met zorg en liefde op de kop tikken wanneer we over de weg opzoek gaan naar deze schatten. Voor veel mensen verzamelen wij troep maar voor ons zijn het spullen die ons met te verleden verbinden. Daarnaast waren retro- en koloniale meubels, de belle epoque en de vintage meubels van veel betere kwaliteit dan wat ze nu zijn. Wanneer je vintage meubels koopt doe je mee aan de recycle van deze artikelen en help je dus automatisch ook mee aan de bescherming van het milieu. Voor alles wat er momenteel wordt gemaakt zijn er een groot aantal materialen nodig die onze planeet na verloop van tijd naar de knoppen zullen helpen, dit verklaart dus ook een beetje van waarom vintage meubelen op het moment zo populair aan het worden zijn.

Verder kun je bij ons ook terecht voor allerlei leuke goedkope woonaccessoires in een heleboel verschillende stijlen van klassiek tot vintage en retro met daarnaast uiteraard ook de felbegeerde Zsa Zsa vintage mode die je nergens anders in Nederland zult vinden. Hier op kleinhoon.nl kun je iedere week onze nieuwe vondsten bezichtigen of kom een kijkje nemen in onze winkel en laat je betoveren door de spullen uit vervlogen tijden.